Política de Privacitat

DECLARACIÓ DE PRIVACITAT

----

Secció 1 - QUÈ FEM AMB LA SEVA INFORMACIÓ?

Quan vostè compra alguna cosa de la nostra botiga, com a part del procés de compra i venda, recollim la informació personal que ens proporciona, com ara el seu nom, adreça i correu electrònic.
Quan navega per la nostra botiga, també rebem automàticament la direcció de l'equip de protocol d'Internet (IP) per tal de proporcionar-nos informació que ens ajuda a aprendre sobre el seu navegador i sistema operatiu.

Butlletí electrònic (si escau): Amb el seu permís, se l'hi poden enviar missatges de correu electrònic de la nostra botiga, de nous productes i altres actualitzacions.

Secció 2 - CONSENTIMENT

Com s'arriba meu consentiment?
Quan vostè ens proporciona informació personal per completar una transacció, verificar la seva targeta de crèdit, fer una comanda, els arranjaments per a un lliurament o retornar una compra, implica que dóna el seu consentiment d'ús.

Com puc retirar el meu consentiment?
Si després canvia d'opinió, pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, posant-se en contacte amb nosaltres a info@ashes.cat o per correu postal a:

Associació per a la Sostenibilitat Humana, Ecològica i Social (ASHES)
Carrer Sant Pau nº11 Vic 08500 Barcelona


Secció 3 - DIVULGACIÓ

Podem revelar la seva informació personal si estem obligats per llei a fer-ho o si vostè viola els nostres Termes de Servei.

Secció 4 - SHOPIFY

La nostra botiga es troba allotjat en Shopify Inc. Ens proporcionen la plataforma de comerç electrònic en línia que ens permet vendre els nostres productes i serveis.
Les seves dades s'emmagatzemen a través de l'emmagatzematge de dades de Shopify, bases de dades i l'aplicació general Shopify. Emmagatzemen les seves dades en un servidor segur darrera d'un tallafocs.

Pagament:

Si tria una passarel·la de pagament directe per completar la seva compra, llavors Shopify emmagatzema dades de la targeta de crèdit. S'està xifrada a través de la PCI DSS (PCI-DSS). Les seves dades de transacció de compra s'emmagatzema només el temps que sigui necessari per completar la transacció de compra. Després que s'hagi completat, s'esborra la informació de la seva transacció de compra.
Totes les portes d'enllaç de pagament directe s'adhereixen a les normes establertes per PCI-DSS com manejat pel PCI Security Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, Mastercard, American Express i Discover.
requisits de PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de targetes de crèdit de les botigues i els seus proveïdors de serveis.

Per a una visió més clara, és possible que també vulgui llegir Termes de Shopify de Servei (https://www.shopify.com/legal/terms) o Declaració de privadesa (https://www.shopify.com/legal/privacy).

Enllaços:

En fer clic a enllaços a la nostra botiga, poden dirigir-lo fora del nostre lloc. Nosaltres no som responsables de les pràctiques de privadesa dels llocs i li recomanem que llegeixi les seves declaracions de privadesa.

Anàlisi de Google:

La nostra botiga utilitza Google Analytics per ajudar-nos a conèixer que visita el nostre lloc i quines pàgines s'estan visitant.

SECCIÓ 5 - SEGURETAT

Per protegir la seva informació personal, prenem precaucions raonables i seguim les millors pràctiques per assegurar-nos que no es perden de manera inadequada, per mal ús, accés, alteració o destrucció.
Si ens proporciona la seva informació de targeta de crèdit, la informació és encriptada utilitzant la tecnologia de capa de connexió segura (SSL) i s'emmagatzema amb un xifrat AES-256. Encara que cap mètode de transmissió a través d'Internet o d'emmagatzematge electrònic és 100% segur, seguim tots els requisits de PCI-DSS i apliquem normes addicionals generalment acceptats.

SECCIÓ 6 - GALETES

Aquí té una llista de les galetes que utilitzem. Nosaltres les hem enumerat i així vostè pot decidir si vol donar-se de baixa de les galetes o no.

 _session_id: Permet a Shopify emmagatzemar informació sobre la sessió (de referència, la pàgina de destinació, etc.).

 _shopify_visit: No hi ha dades emmagatzemades persistents durant 30 minuts des de l'última visita, usat per a les estadístiques internes de seguiment del nostre proveïdor de pàgina web per registrar el nombre de visites.

 _shopify_uniq: es duu a terme sense dades i expiren a la mitjanit del dia següent, Conta el nombre de visites a una botiga per un sol client.

cistella: persistent durant 2 setmanes, Emmagatzema informació sobre el contingut de la seva cistella.

 _secure_session_id: únic testimoni, del període de sessions.

 storefront_digest: únic testimoni, indefinida Si la botiga té una contrasenya, aquest s'utilitza per determinar si el visitant té accés actual.


SECCIÓ 7 - EDAT DE CONSENTIMENT

En utilitzar aquest lloc, vostè declara que té almenys la majoria d'edat en el seu estat o província de residència, o que són la majoria d'edat en el seu estat o província de residència els que ens han donat el seu consentiment per permetre qualsevol de seus dependents menors d'edat per utilitzar aquest lloc.

SECCIÓ 8 - CANVIS EN LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Reservat el dret a modificar la present política de privacitat en qualsevol moment, així que si us plau revisi-la amb freqüència. Els canvis i aclariments entraran en vigor immediatament després de la seva publicació en el lloc web. Si fem canvis materials a aquesta política, li notificarem aquí que s'ha actualitzat, pel que són conscients de quina informació recollim, com la utilitzem i sota quines circumstàncies, si n'hi ha, la utilització i / o divulgació d'ella.
Si la nostra botiga és adquirida o fusionada amb una altra empresa, la seva informació pot ser transferida als nous propietaris perquè puguem seguir venent-li productes.

PREGUNTES I DADES DE CONTACTE

Si desitja: accés, rectificació, modificació o esborrar qualsevol informació personal que tenim sobre vostè, pot presentar una sol·licitud poseu-vos en contacte:
info@ashes.cat
o per correu postal a:
Associació per a la Sostenibilitat Humana, Ecològica i Social (ASHES)
Carrer Sant Pau nº11 Vic 08500 Barcelona