La Botiga del Moble i les Troballes

Venem mobles i troballes de segona mà

Posem a la venda, un cop restaurats o transformats, els mobles i troballes que la ciutadania ens fa arribar en forma de donació. Això ens serveix per obtenir recursos econòmics per poder finançar els projectes socials de l'entitat. 

Oferim, a més el servei Què busques? o què necessites?

Omple la Sol·licitud i ens posarem en contacte amb tu i t'ho buscarem.

Servei de recollida de mobles

Podeu fer-nos arribar o si cal venir-ho a recollir a domicili els vostres mobles i troballes que ja no necessiteu. La ciutadania ens els dóna de manera gratuïta.

No comprem mobles

Depenent de  l'estat, volum i distància de la recollida és necessari una valoració del servei. Omple la sol·licitud del formulari següent i ens posarem en contacte amb tu.

Servei de decoració d'espais i esdeveniments

Us oferim trobar mobles i troballes per decorar els vostres esdeveniments, així com aparadors de botiga. Podeu escollir la modalitats de lloguer dels objectes o bé comprar-los. Digan's com ho voldries i et construïm conjunts originals i irrepetibles. Demaneu-nos pressupost sense compromís.

Taller de restauració, decoració i reutilització de mobles i troballes

Us oferim participar a aquest taller fins el mes de maig, aprendreu diferents tècniques per restaurar o transformar mobles i troballes. Aprendreu a donar una segona via a diferents objectes i descobrireu a través de la creativitat que sou capaços de crear noves utilitats.

Ubicació i contacte

La Botiga del Moble i les Troballes (Espai Maria junyent)

Associació ashes
Sant pere 13
08500 Vic

mobleitroballes@ashes.cat