Qui som?

L’associació ASHES, és una entitat sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública que treballa per al benestar de les persones i que vol ser una eina transformadora en l'àmbit social, rescatant valors com la solidaritat, el respecte i l’amor.

ASHES actualment estar treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb una problemàtica particular complexa o amb problemes personals que els dificulti la seva participació en la societat. Amb la nostra tasca volem generar oportunitats, per què aquestes persones puguin arribar a gaudir d’un desenvolupament personal digne, puguin sentir-se acompanyades, escoltades i evidentment, estimades.

La planificació, l’execució, la coordinació i el desenvolupament d’aquests projectes, requereixen moltes hores de dedicació i molt d’esforç. Voluntaris i professionals treballen per què puguin créixer i seguir generant oportunitats.

L'àmbit territorial d'actuació d'ASHES es principalment a la ciutat de Vic amb extensió a tota la comarca d'Osona.


Dades Legals

ASSOCIACIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT HUMANA, ECOLÒGICA I SOCIAL ASHES 

C/ Sant Pau 11, Vic 08500 

CIF G65347965 

Tlf: 93 886 31 73 747 85 09 23 

Adreça electrònica: ashes@ashes.cat

 Web: www.ashes.cat 

Entitat inscrita al Registre d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb número d’inscripció 42758 a la Secció 1a del Registre de demarcacions de Barcelona de la Generalitat amb data del 18 de juny del 2010. Entitat declarada d’utilitat pública el 30 de novembre de l’any 2015, Resolució JUS/1564/2015, de 8.7.2015, DOGC de 13.7.2015.

NIF

Membres de juntaPresident

Joan Redorta Sentías

Vicepresidenta

Dolors Aniento Martínez

Secretaria

Isolda Sans Bantolrà

Tresorera  

Carlota Noguera Dot

Vocal 1

Miquel Riera Pujol

Vocal 2

Joaquím Vives Llorens

Vocal 3

Albert Ilari Castells

Vocal 4  

Jeroni Vinyet Benito


Memòries